SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tämän hetken suosituimmat tekstiviestilainat
June 6th, 2014 by Roger

Itseasiassa on vaikea sanoa mitkä ovat kaikkein suosituimpia, absoluuttisesti, sillä pankit eivät aina mielellään julkaise lukujaan kilpailijoiden ihmeteltäväksi. Jotkut kuitenkin selvästi erottuvat joukosta.

Ensimmäinen ja selkein pikavipin tarjoaja on nimeltään Pikavippi. Sen omistaa OPR-vakuutus joka on rekisteröity Suomessa, ja sen sivuilta esimerkiksi näkee heti, mikä on takaisiin maksettava rahamäärä. Satasen lainasta maksetaan 25 euroa ylimääräsitä takaisin maksettaessa, joka on varsin paljon, mutta samoihin lukuihin päästään jos tarkasti lasketaan muiden lainantajien palvelumaksut ja korot.

Siljalaina.fi tarjoaa myös rekisteröityneille mahdollisuuden hakea lainaa tekstiviestillä heti. Se ei ole Silja Line laivayhtiön alaosasto, vaan ihan myös suomalaisen rahoitusyhtiön omistama. Sen todellinen vuosikorko on piirun verran Pikavippiä alhaisempi, ja myös sen lainaehdot ovat selkeät. Lainaa saa maksimissaan 90 päiväksi.

Eestiläisen IsePankur-pankin tarjoama pikavippi on varsin kilpailukykyinen. Suomalaisia saattaa arveluttaa ulkomainen pankki, mutta itseasiassa pankilla on toimisto Helsingissä, joten ainakin on jokin paikka jonka eteen voi jäädä osoittamaan mieltä jos asiat menevät pieleen. Harva suomalainen pankkikaan on suomalainen enää.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa