SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Parhaat älypuhelimet
April 5th, 2014 by Roger

iPhone herättää tunteita sekä puolesta että vastaan. Sen rakastajia pidetään hipstereinä joilla ei ole minkäänlaista taloudellista järkeä, onhan se kallein markkinoiden puhelin, mutta sen omistajat puolustavat sitä sillä että se on paras ja kaunein. Ei iPhonesta sen enempää, sillä tuskin siitä on sanomista joka ei olisi jo enimmäkseen tiedossa, ainakin kaikille jotka yleensä ottaen tietävät mikä on älypuhelin.

Applen iOS käyttöjärjestelmää käyttävien iPhonien kanssa kilpailee kirjava joukko Android-käyttöjärjestelmän puhelimia, joita tekee erittäin moni valmistaja. Lopuksi pitänee mainita myös Windows-käyttöjärjestelmän puhelimet.

Android puhelimista ylimmällä oksalla keekoilee Samsungin uusin Nexus Puhelimen tekniset ominaisuudet yksinkertaisesti ylittävät lähes kaikki muut, mutta samalla sen hinta ei ole listan kärkipäästä.

Nokian Lumia-puhelimet eivät ole missään mielessä huonoja, Windows-käyttöjärjestelmä tekee niistä monien työpaikkojen valinnan työntekijöille annettaviksi businesspuhelimiksi, koska ne toimivat saumattomasti Microsoftin ohjelmien kanssa joita suurin osa yhtiöistä yhä edelleen pyörittää kaikilla tietokoneillaan. Lumian kamerateknologiaa ovat muut puhelinvalmistajat myös ihmetelleet kateellisina, ja Lumioita saa eri malleja eri budjettiin.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa